SCuze, scriu pe fuga (dar voi reveni) , in curand se va trezi pruncul sa pape: am nascut al doilea baietel in urma cu 4 luni; pe scurt, dupa 17 ore de travaliu, am fost de acord sa mi se lege trompele (nu am reusit s nasc natural), dupa ce am savarsit acest mare pacat, duhovnicul mi=a spus ca nu trebuia si ca sa mi se ierte pacatul, sa imi cresc acesti doi copii in credinta. NU am stat sa cred detalii, de aceea va rog mult pe voi sa imi detalitati, fiecare cum poate, ce intelege prin aceste marete cuvinte: eu de ex inteleg sa ii impartasesc in fiecare duminica, sa mergem regulat la biserica, sa ii invat cuvintul lui Dumnezeu. Ce mia trebuie? Sincer, imi lipseste rabdarea, intelegerea, de multe ori ca sa ii opresc comportamentul temperamental al celui mare (5 ani) mai si tip , el se cuminteste , insa nu sunt multumita de cum reactionez. Mentionez ca nu se intampla mereu asa, stim si de vorba buna, insa nu ma plac deloc in acele momente cand nu pot fi calma. S-a trezit Danutz, va pup, multumesc pentru raspunsuri.