Sa ne crestem copiii in credinta

intrebari, sfaturi, discutii pe teme duhovnicesti

Moderators: Ioana_H, irina

Sa ne crestem copiii in credinta

Postby IOANA NATALIA on Mon Jun 07, 2010 3:08 pm

Dragii/dragele mele,

SCuze, scriu pe fuga (dar voi reveni) , in curand se va trezi pruncul sa pape: am nascut al doilea baietel in urma cu 4 luni; pe scurt, dupa 17 ore de travaliu, am fost de acord sa mi se lege trompele (nu am reusit s nasc natural), dupa ce am savarsit acest mare pacat, duhovnicul mi=a spus ca nu trebuia si ca sa mi se ierte pacatul, sa imi cresc acesti doi copii in credinta. NU am stat sa cred detalii, de aceea va rog mult pe voi sa imi detalitati, fiecare cum poate, ce intelege prin aceste marete cuvinte: eu de ex inteleg sa ii impartasesc in fiecare duminica, sa mergem regulat la biserica, sa ii invat cuvintul lui Dumnezeu. Ce mia trebuie? Sincer, imi lipseste rabdarea, intelegerea, de multe ori ca sa ii opresc comportamentul temperamental al celui mare (5 ani) mai si tip , el se cuminteste , insa nu sunt multumita de cum reactionez. Mentionez ca nu se intampla mereu asa, stim si de vorba buna, insa nu ma plac deloc in acele momente cand nu pot fi calma. S-a trezit Danutz, va pup, multumesc pentru raspunsuri. flowers
IOANA NATALIA

Re: Sa ne crestem copiii in credinta

Postby simonanicoleta on Fri Jun 18, 2010 4:23 pm

Of, draga mea, din pacate aceeasi fire am si eu, deci te înteleg tare bine... Trebuie sa facem tot posibilul sa devenim cele mai bune prietene pt copiii nostri, ca ei sa se apropie de noi si sa ni se deschida sufleteste asa cum firesc este si placut înaintea lui Dumnezeu. Cu întelegerea si vorba buna „castigam” inimioara copilului nostru si, mai ales, prin exemplul propriu, îl ajutam sa creasca frumos si sa devina un bun crestin, iubitor de cele sfinte si cinstitor de parinti, de unde marea binecuvantare ce o revarsa Domnul peste cei credinciosi, prin fapta si cuvantul lor...
Încearca sa nu-i lipsesti pe copii de frumusetea Sfintei si Dumnezeiestii Liturghii si de „medicamentul” cel mai eficace spre cresterea lor în Domnul, Sfanta Împartasanie! În rest, roaga-te mult pentru ei, caci rugaciunile mamei pentru copiii ei sunt bineprimite înaintea Domnului si El va lucra cum stie mai bine în sufletele lor curate. Caci noi ce suntem? Doar „slugi netrebnice”, care nu stim cat pretuieste minunea vietii...
Iarta-ma, nu vreau sa par ca dau lectii... sunt si eu o pacatoasa care nu merita multe din darurile lui Dumnezeu.

Te îmbratisez cu dragoste în Domnul si ma rog sa primesti rabdare si blandete, spre cresterea cu bucurie a pruncilor vostri binecuvantati!

PS: vino cu noi si aici http://pilde31.ning.com/ hug
Sub milostivirea Ta scapam, Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, rugaciunile nostre nu le trece cu vederea in necaz si ne izbaveste din nevoi, una curata si binecuvantata. Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi!
simonanicoleta

Return to Convorbiri duhovnicesti